Bamboe shampoo

Bamboe shampoo,  voor sterk en mooi haar.

Vind hier de beste kwaliteit bamboe shampoo

Detox kuur

Wie een natuurlijke shampoo zoekt op basis van de kracht van de natuur, moet eens naar bamboe shampoo kijken.  We kennen bamboe als een sterk en duurzaam natuurproduct wat onder andere in Indonesiër, Bali, Vietnam en andere landen in Azië groeit.  Bamboe heeft vele toepassingen zoals bamboe parket, vloerdelen, speelgoed, meubels en andere gebruiksvoorwerpen. Pas ontdekt is bamboe cosmetica, niet alleen shampoo met bamboe maar ook zeep, cremes en cosmetica.  De kracht van bamboe is enorm. Daarnaast is bamboe shampoo zacht, maakt je haar sterker en bevat geen parabenen en dergelijke.

Ook de grote merken hebben bamboe shampoo ontdekt.

Wie denkt dat deze 100 % natuurlijke shampoo alleen ontdekt is door de kleinere merken heeft het mis, ook Cattier, Andrelon en Nivea hebben deze lekker ruikende shampoo ontdekt.

Blokzeep Shampoo Bars banner

Bamboe shampoo is relatief goedkoop.

Wie denkt dat deze natuurlijke shampoo duur is, heeft het mis. Voor een goede kwaliteitsshampoo is Bamboe Shampoo zelfs goedkoop te noemen. Je betaalt voor een fles shampoo met bamboe rond de 7 euro.

Bamboe shampoo voor vet en droog haar.

Bamboe shampoo is er voor droog en voor vet haar. Het ruikt heerlijk, is ook geschikt als kindershampoo en prikt niet in de ogen. Ideaal voor een ieder die 2 of meer keer per week zijn haar wast.

Bamboe shampoo voor mensen met roos.

Deze shampoo is niet per definitie een anti roos shampoo. Er zijn echter ook natuurlijke kruiden shampoos die helpen roos te bestrijden.

Goldenrose Vegan Shampoo Banner