Beste natuurlijke shampoo is organisch

Waarom organische shampoo de beste natuurlijke shampoo is.

Detox kuur

Veel mensen vragen zich af wat de beste natuurlijke shampoo is. Volgens veel gebruikers is de beste shampoo, organische shampoo, dat wil zeggen dat de grondstoffen biologisch zijn geteeld en alle ingrediënten een keumerk hebben. Bij een organisch geproduceerde shampoo zijn er uiteraard geen parabenen, weekmakers, siliconen of andere onnatuurlijke stoffen gebruikt. Beter voor je haar, je hoofdhuid en het milieu.

Een organische of biologische shampoo is gegarandeerd dierproefvrij en meestal Fair Trade. De betere biologische shampoos zijn Eco gecertificeerd.

Een voorbeeld van een Eco gecertificeerde shampoo, Urtekram.

Blokzeep Shampoo Bars banner

Een voorbeeld van een goede natuurlijke shampoo die ook nog eens dierproefvrij is en Eco gecertificeerd is die van het merk Urtekram.

Alle urtekram shampoos zijn 100 % plantaardig en voor ieder haartype is er een natuurlijke én organische shampoo beschikbaar. Dus ook een natuurlijke shampoo voor droog, vet of normaal haar. Naast de beste natuurlijke shampoo heeft Urtekram een breed assortiment overige biologische verzorgingsproducten zoals handcreme, bodyscrub, dagcreme, baby olie en vele andere soorten duurzame en biologische cosmetica. 

Voor wat betreft de biologische shampoos van Urtekram, je kunt onder andere natuurlijke Rozemarijn shampoo kopen voor fijn haar, lavendel shampoo voor alle haartypen of parfumvrije shampoo voor mensen die allergisch reageren op bepaalde luchtjes.

De parfumvrije shampoo doet zijn werk net zo goed als een "gewonen natuurlijke shampoo".  Je haar wordt door het gebruik van een goede, natuurlijke shampoo als die van Urtekram sterk en gezond.

Steeds meer organische shampoo in de gewone winkel en drogisterij.

Als je je shampoo bij voorkeur bij een drogist of grote winkelketen  koopt zoals Etos, Kruidvat, Rossmann, DA drogist, Trekpleister of Dirx, zal je zien dat ook daar langzaam aan een verschuiving optreedt. Ook de consument die op zoek is naar goedkope shampoo wordt bewuster en koopt bij voorkeur een shampoo zonder chemische toevoegingen en parabenen. De beste natuurlijke shampoo is misschien wel over 5 jaar bij De Etos, het Kruidvat of Albert Heijn te koop.

Goldenrose Vegan Shampoo Banner