Blog natuurlijke shampoo

Alles over natuurlijke shampoo.

Detox kuur

Op deze website natuurlijke-shampoo.nl laten we je alles weten over natuurlijke shampoos, de voordelen, de beste merken en het laatste nieuws over veganistische shampoos en haarverzorgings producten. Maar wat is natuurlijke shampoo eigenlijk en werkt deze natuur shampoo wel goed??

Wat is een natuurlijke shampoo?

Blokzeep Shampoo Bars banner

Een natuurlijke shampoo is een shampoo zonder chemische ingrediënten. Een natuur shampoo is vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. Een natuurlijke shampoo hoeft niet per definitie organisch of veganistisch te zijn. Wel kan je per shampoo zien of deze biologisch is, een keurmerk heeft en wel of niet puur plantaardig is. De trend is dat steeds meer verzorgingsproducten duurzaam en veganistisch geproduceerd worden en de moderne consument hier ook steeds meer om vraagt. een natuurlijk geproduceerde shampoo werkt in de regel net zo goed als een shampoo met niet natuurlijke ingrediënten. Zeker is dat een shampoo met natuurlijke producten het beste is voor je huid en gezondheid.

Welke merk natuurlijke shampoo is het beste?

We kunnen niet stellen dat een bepaald merk natuurlijke shampoo, haarverf of conditioner het beste is. Dat is ook een persoonlijk gevoel en keuze. Het ligt ook aan je haartype en hoe vaak je je haar wast en hoe vaak je huid en haar belast wordt.  Werk je bijvoorbeeld in een supermarkt met airco dan zal in de zomer je haar het flink te verduren krijgen.  De beste shampoo is dus een persoonlijke keuze. Er zijn echter wel prima natuurlijke shampoos voor droog, vet en haar met gespleten punten.  Er zijn ook prima natuurlijke shampoos voor mensen met veel roos ( de anti roos shampoo).

Parfumvrije shampoo.

Ben je allergisch voor bepaalde luchtjes en parfum in shampoo?

Op deze site vind je ook een aanbod natuurlijke en parfumvrije shampoos. Zo kan jij je haar prima verzorgen zonder vervelende bijverschijnselen.

Goldenrose Vegan Shampoo Banner