Mooi en glanzend haar met edelgistvlokken

Edelgistvlokken voor wie glanzend en sterk haar wil.

Detox kuur

Wie glanzend haar wil hebben, kan een natuurlijke shampoo met kruiden gebruiken. Geen kamille maar shampoo met arganolie bijvoorbeeld.   Een kruidenshampoo kan helpen je haar weer gezond, dik en glanzend te maken, in combinatie met edelgistvlokken zal je haar nog glanzender, sterker worden en sneller groeien. Je kunt edelgistvlokken kopen via bijvoorbeeld de site edelgistvlokken.nl.  Daar kan je ook online biologische edelgistvlokken bestellen.

Waarom wordt je haar mooier en sterker van edelgistvlokken?

Blokzeep Shampoo Bars banner

Edelgistvlokken bevatten onder andere de belangrijke vitamine B1 ( thiamine ). Maar je vindt ook vitamine B2, B6 en Foliumzuur in deze natuurlijke smaakmaker. Omdat het een plantaardig product is, wordt het ook veel gebruikt als smaakmaker in vegetarische en veganistische gerechten.  Er zitten ook weinig vetten en koolhydraten in dit unieke product. Ook ideaal voor mensen die aan de lijn zijn dus.

Sterke en mooie nagels met edelgistvlokken.

Edelgistvlokken zijn niet alleen fantastische voor glanzend en sterk haar.  Je krijgt er ook sterke en mooie nagels van. Dames die graag mooie en lange nagels willen, moeten dit natuurproduct ook zeker kopen.

Biologische edelgistvlokken.

Zoals je biologische shampoo en verzorgingsproducten hebt, heb je ook biologische edelgistvlokken.  Deze zijn wat duurder maar de kwaliteit is nog beter. En natuurlijk is biologisch beter voor je gezondheid en het milieu. overigens kunnen ook honden, katten en paarden baat hebben bij deze gistvlokken.  Hun vacht zal, neer als jouw haar, mooier gaan glimmen.

Goldenrose Vegan Shampoo Banner