Natuurlijke shampoo kopen bij Holland and Barret, 2e artikel voor 1 euro.


Detox kuur

Wil je een goedkope, natuurlijke shampoo kopen?

Bij Holland and Barret geldt weer de actie 2e artikel kopen voor 1 euro. Dat betekent dat als je bijvoorbeeld een natuurlijke anti roos shampoo van 7 euro bij Holland and Barret koopt en je koopt er een 2e fles shampoo bij, je in totaal 8 euro betaalt en je gemiddeld 4 euro voor een fles natuurshampoo van zeer goede kwaliteit hebt betaald. Ook voor alle ander natuurcosmetica van Holland and Barret geldt nu tijdelijk, 2e product voor één euro. In totaal geldt de actie tweede artikel voor 1 euro voor 1600 producten.

Blokzeep Shampoo Bars banner

Dierproefvrije en vegan shampoo bij Holland and Barret.

Ben je tegen dierproeven en ga je voor 100 % dierproefvrije cosmetica?  Alle natuurshampoos van Holland and Barret zijn dierproefvrij en een groot gedeelte van de natuurlijke cosmetica producten zijn vegan. Vegan betekent ook dat er geen bijenwas of slachtafval van dieren in de shampoo verwerkt is. Zo is natuurlijke shampoo ook vegan. Overigens is veel vegan shampoo ook glutenvrij. Kijk op de verpakking als je een glutenvije- en vegan shampoo zoekt.

Voor alle haarsoorten een passende shampoo bij Holland and Barret.

Of je nu vet, droog, stijl of krullend haar hebt. In de winkels van Holland and Barret vind je natuurlijke shampoos voor alle haartypen. Ook voor gekleurd haar of grijs haar. En als je je haar wilt verven. Men heeft een groot assortiment natuurlijke haarverven met een optimaal resultaat. Als je je haar met een haarverf verft zonder ammoniak, sulfaten en siliconen, zal de kwaliteit van je haar beter blijven. 

Je natuurlijke haar verzorgingsproducten online bestellen.

Je kunt bij Holland and Barret alle producten ook via de webshop bestellen. Je betaalt boven de 20 euro netto bestelbedrag geen bezorgkosten. Holland and Barret heeft duizenden verantwoorde producten in haar assortiment, ook op het gebied van vitamines, afslanken en detoxen. Met de aanbieding 2e product voor 1 euro kan je dus veel voordeel behalen.

Goldenrose Vegan Shampoo Banner