natuurlijke shampoo zonder sulfaten

Waar kan je een goede, natuurlijke shampoo zonder sulfaten kopen?

Detox kuur

Een shampoo zonder sulfaten wordt ook wel een sulfaatvrije shampoo genoemd. Een sulfaatvrije shampoo is in de regel ook zonder parabenen en siliconen. Een sulfaatvrije, parabeenvrije en silicoon vrije shampoo dus.Meestal is een biologische shampoo zonder sulfaten, parabenen en siliconen en ook de meeste echte kruidenshampoos zijn sulfaatvrij.

Sulfaten zijn overbodige toevoegingen. Je vindt ze ook in wasmiddelen, zeep, cleaners en vele andere schoonmaakproducten. Volgens deskundigen zijn ze slecht voor het milieu en als ze in het oppervlakte water terecht komen, kunnen ze algengroei veroorzaken en bevorderen. Daarnaast zijn de meeste natuurlijke shampoos, zonder fosfaten, minstens zo goed als shampoos met fosfaten.

Voor ieder type haar een fosfaatvrije shampoo op de markt.

Blokzeep Shampoo Bars banner

Of je nu roos hebt en een natuurlijke shampoo zonder fosfaten zoekt, vet haar of droog haar hebt of een fosfaatvrije shampoo zoekt om je haat wat dikker en volumineuzer te laten worden, voor ieder haartype is er een passende natuurlijke shampoo. Ook voor kinderen zijn er goede shampoos op natuurlijke basis zonder fosfaten, sulfaten, siliconen en andere overbodige toevoegingen.

Een ecologische shampoo is altijd zonder fosfaten en sulfaten.

Wil je de beste kwaliteit shampoo en gegarandeerd met de beste ecologische grondstoffen?  Koop dan een ecologische shampoo.  Ecologische shampoos zijn duurzaam geproduceerd en met aandacht voor het milieu. Er worden altijd de beste natuurlijke grondstoffen in verwerkt,. Denk aan kokos, arganolie, kamille, sesamolie en meer. Ecologische shampoos zijn meestal wat duurder. Maar je draagt dan ook bij aan een schoner milieu! Een andere naam voor ecologische shampoo is biologische shampoo

Goldenrose Vegan Shampoo Banner