Urtekram

Natuurcosmetica van Urtekram.

Detox kuur

Urtekram is een natuur cosmetica merk met een zéér grote variatie aan producten.

Behalve natuurlijke en vegan shampoo heeft Urtekram ook natuurlijke en vegan lijn babyproducten zoals baby olie en zinkcreme, lippenbalsem, handcreme, bodyscrub en vele andere natuurlijke verzorgingsproducten.

Hier vind je alle producten van Urtekram.

Blokzeep Shampoo Bars banner

Urtekram, méér dan diervriendelijke cosmetica.

Urtekram staat voor diervriendelijke cosmetica, vanzelfsprekend zijn de producten van Urtekram niet op dieren getest maar Urtekram gaat nog een paar stapjes verder. Utrekram is een echt diervriendekijke producent van diervriedelijke cosmetica want het hele assortiment van Urtekram is vervaardigd van plantaardige ingrediënten. Bij Urtekram staat respect voor dieren, het milieu en duurzaamheid voorop.

Alle natuurcosmetica van Urtekram is biologisch gecerctificeerd.

Biologische cosmetica is pas biologisch als het als zodanig gecertificeerd is. Alle cosmetica van Urtektam is biologisch. Ook de natuur cosmetica voor de heren, kinderen en baby’s.  Omdat Urtekram begaan is met het milieu en de gezondheid van mensen, er worden geen milieuverontreinigende ingrediënten of grondstoffen gebruikt.  Alle verzorgingsproducten van Urtekram, ook hun biologische shampoos, zijn vrij van parabenen, sulfaten, siliconen, weekmakers en andere ongewenste grondstoffen. Daarom is volgens velen Urtekram de beste natuurcosmetica.

Waar kan je biologische shampoo van Urtekram kopen?

Als je op zoek bent naar shampoo van het merk Urtektram dan kan je deze onder andere in de natuurvoedingswinkel of natuur drogist kopen. Als je de Urtekram shampoo online wilt kopen.

Hier kan je de Urtekram Shampoo online bestellen.

Heeft Urtekram ook shampoo voor kinderen?

Urtekram heeft een zeer compleet assortiment natuurshampoor. Er is ook een specifieke kindershampoo. Deze kinder shampoo van Urtekram met goudsbloem extracten is veilig voor de huid en het haar. Een biologische en kindvriendelijke shampoo welke geschikt is voor alle haartypen. Een prettige bijkomstigheid is dat deze kinder shampoo ook een goedkope biologische kindershampoo is. Een flesje van 250 ml kost rond de 5, 10 euro.

Uiteraard is deze kindvriendelijke en natuurlijke shampoo ook veganistische, dierproefvrij en ecologisch verantwoord.  Een ecologische kindershampoo.

Hier vind je de kindershampoo van Uttekram.

Goldenrose Vegan Shampoo Banner