De beste glutenvrije shampoo vinden

Ben je allergisch voor gluten en zoek je een glutenvrije shampoo?
De beste glutenvrije shampoos vind je hier.

Detox kuur

Je kunt onder andere glutenvrije shampoo bij De Weegschaal bestellen.

Bij de productie van shampoo worden soms glutenbevattende granen gebruikt. Bij mensen die een glutenallergie of coeliakie hebben kan dit leiden tot een overgevoeligheidsreactie. Ook de huid kan daarop gaan reageren. Gelukkig zijn er voor die groep mensen glutenvrije shampoos ontwikkeld. Ook een glutenvrije shampoo/Elixer bij haaruitval. Je kunt als je last krijgt van een allergische reactie bij een glutenhoudende shampoo, gelukkig een glutenvrije shampoo kopen. Maar wat is voor jou de beste glutenvrije shampoo en waar kan je deze kopen?

Blokzeep Shampoo Bars banner

Jonhn Masters Organic, Aubrey Organics, Mukti Organices, Surya Brasil, en andere producten, hebben naast hun regulier assortiment natuurlijke shampoos ook een glutenvrije shampoo ontwikkeld. Welke van deze natuurlijke én glutenvrije shampoo voor jou het beste merk is, hangt af van meerdere factoren. Bijvoorbeeld of je op zoek bent naar een glutenvrije shampoo voor vet, droog, normaal, gekleurd, geverfd of gespleten haar. Hieronder hebben wij per merk glutenvrije shampoo uitgelegd voor wie deze geschikt is.

Je kunt dan zelf de beste glutenvrije shampoo vinden.

Glutenvrije shampoo van Aubrey Organics

Grote variatie in glutenvrije shampoo bij Aubrey Organics.
Als je op zoek bent naar de beste glutenvrije shampoo die ook nog eens dierproefvrij, 100 % natuurlijk en vega is, kom je misschien wel uit op een van de 12 natuurlijke en glutenvrije shampoos van Aubrey Organics. Ook als je een glutenvrije shampoo voor gekleurd of geverfd haar zoekt. Deze biologische shampoos zijn natuurlijke en hoogwaardige haarverzorgings producten en voor ieder haartype is er een geschikte shampoo.

Koop bijvoorbeeld een glutenvrije shampoo met Marrokaanse arganolie, een grean tea ( groene thee ) shampoo, een kamille shampoo of natuurlijke kruidenshampoo met extra vitamine E en C. Voor zijdezacht haar, een intensieve hydratering en extra glanzend haar. Voor diegenen die in een zwembad met chloor zwemmen heeft Aubrey Organics een natuurlijke, vegan en glutenvrije zwemmers shampoo ontwikkeld. Deze shampoo verwijdert de chloor na het zwemmen en normaliseert de PH waarde van je haar. Zo kan je ook als zwemmer prachtig vol, gezonden en glanzend haar hebben.

Je kunt de glutenvrije shampoo van Aubrey Organics onder andere via deze website natuurlijke-shampoo.nl bestellen, onder andere via De Groene Drogist.

Glutenvrije shampoo van merk Madara

Madara Shampoo, glutenvrij, proefdiervrij, vegan en biologisch geproduceerd.
De glutenvrije shampoos van Madara horen zeker ook tot de beste natuurlijke shampoos. Deze shampoos staan erom bekend dat ze het haar meer glans en kracht geven.

Madara heeft een glutenvrije shampoo voor gekleurd en geverfd haar, een variant voor normaal en vet haar en een shampoo zonder gluten voor droog en beschadigd haar.

Uiteraard vallen alle shampoos van Madera in de categorie hoogste kwaliteit duurzame haarverzorgings producten en worden er de beste natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en essentiële olie gebruikt.

Net zoals de glutenvrije shampoo van is deze zonder dierlijke ingrediënten en dus geschikt voor veganisten. Zie voor meer informatie over de vegan shampoos onze pagina vegan shampoo

Meer glutenvrije shampoos

Groot aanbod glutenvrije shampoo bij de Groene Drogist.
Als je een compleet overzicht wilt van de beste merken glutenvrije natuurcosmetica, kan je het beste het overzicht op de website van De Groene Drogist bekijken.
Voor wat betreft de natuurlijke shampoos, conditioners en overige haarverzorgings producten, je kunt bij De Groene Drogist niet alleen op merk selecteren maar ook op ‘vegan’, ‘glutenvrij’en ‘notenvrij’.

Daarnaast kan je ook voor jouw specifiek haarsoort een passende natuurshampoo zoeken. Je kunt namelijk shampoos selecteren voor gekleurd, beschadigd, normaal of droog haar.

Daarnaast kan je bij De Groene Drogist ook op natuurcosmetica voor het haar zoeken zoals een haarmasker, haarstyling, haarverf, conditioners en producten voor de hoofdhuid zoals natuurlijke haarolie.

Je kunt bij De Groene Drogist ook een vitalizer bestellen welke de haargroei stimuleert. De haaruitval wordt door het gebruik van dit product verminderd. Ook geschikt voor een holistische haarverzorging.

Natuurlijke en glutenvrije shampoo tegen haaruitval

Glutenvrije shampoo of elixer tegen haaruitval kopen?

Je kunt bij De Groene Drogist ook een vitalizer bestellen welke de haargroei stimuleert. Deze kun je vinden als “Goloy 33 Hair & Scalp Elixer en Vitalizer”. De haaruitval wordt door het gebruik van dit product verminderd. Dit natuurlijke haarverzorgings product stimuleert de hoofdhuid vanuit de haarwortel en daarnaast wordt het haar gevoed. In combinatie met een natuurlijke conditioner en vitalizer van ook geschikt voor een holistische haarverzorging. Natuurlijke haarverzorging en haaruitval voorkomen, dat is wat dit product van het merk Goloy 33 beoogt. De kracht van natuurlijke cosmetica is groot.

Goldenrose Vegan Shampoo Banner