Sealine, een natuurlijke anti roos shampoo

Sealine, een veganistische en natuurlijke anti roos shampoo. Wie roos heeft en een natuurlijke anti roos shampoo zoekt, heeft aan Sealine een fantastische en ecologisch verantwoorde shampoo. Deze natuurlijke shampoo is niet alleen effectief tegen roos maar is ook ecologisch geproduceerd, veganistisch en dierproefvrij. Sealine heeft deze shampoo op de markt gebracht onder de naam Sea Line Anti Dandruff Shampoo.

Detox kuur

Deze natuurlijke anti roos shampoo bevat uiteraard geen parabenen, siliconen en is ook zonder sulfaten. Wat deze vegan shampoo met Eco keurmerk zo bijzonder maakt is dat deze Dode Zeemineralen en natuurlijke olie en kruiden bevat. Zo is er cederolie, manuka olie, dode zeezout, patchouli, cade olie en wortelextract aan deze shampoo tegen roos toegevoegd.

Naast natuurlijke shampoos heeft Sealine een uniek aanbod natuurlijke cosmetica waaronder body butter, cosmetica voor gezichtsreiniging en ander huidverzorgings producten.  Sealine heeft ook natuurlijke cosmetica producten bij psoriasis, acne en de probleemhuid in het algemeen.

haar wassen met een shampoo bar

Blokzeep Shampoo Bars banner

Waar kan je de Sealine Shampoo kopen?

Sealine Shampoo kopen via de website natuurlijke shampoo.nl Als je op google de merknaam “Sealine Shampoo” in tikt, zie je dat deze natuurlijke anti roos shampoo onder andere verkrijgbaar is bij Vitaminstore, De Groene Drogist, Natuurlijk Zuiver, Holland and Barret en de Gezondheidswinkel.

haar wassen met natuurlijke shampoo

Daarnaast is Sealine Shampoo ook verkrijgbaar bij bijvoorbeeld De Drogisterij, Diodrogist, De Online Drogist en andere drogisterij ketens. Voor zover wij weten is deze natuur shampoo niet verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Super de Boer en dergelijke. Je kunt de Sea Line Anti Dandruff Shampoo natuurlijk ook kopen via deze website Natuurlijke-Shampoo.nl, wij zoeken uit waar deze veganistische anti roos shampoo tegen de laagste prijs en beste voorwaarden verkrijgbaar is.

Meer natuurlijke shampoos die werken bij Roos

Als je roos hebt en op zoek bent naar een natuurlijke shampoo die tegen roos werkt, zijn er natuurlijk meer goede shampoos die verantwoord zijn geproduceerd en vrij zijn van parabenen, siliconen en sulfaten. Sealine is niet het enige duurzame en veganistische merk natuur cosmetica.

zero waste badkamer spullen

Zeer aan te bevelen zijn de natuurlijke shampoos van Urtekram. De Urtekram brandnetel shampoo is , net zoal de shampoo van Sealine een organische rn veganistische shampoo. Uiteraard een shampoo zonder sls, parabenen, sulfaten en siliconen. Een milde shampoo die zijn werk goed doet. Overigens zijn alle natuurlijke shampoos van Utrekram mild, veganistisch en organisch.

Urtekran heeft ook parfumvrije shampoos, een lavendel shampoo, een natuurlijke shampoo op basis van kokosnoot extract en vele andere Eco gecertificeerde shampoos en haarverzorgings producten. Ook als je een natuurlijke shampoo voor kinderen zoekt, is Urtekram een goede keuze. Utrekram heeft onder andere een calendula shampoo voor kinderen, deze bevat behalve goudsbloem ook aloë vera, magnolia blaf extract, vitamine E en andere plantaardige olie extracten. Ook voor een goede, natuurlijke shampoo met vitamine E kan je bij Urtekram prima terecht.

Goldenrose Vegan Shampoo Banner